QUEENSCLIFF 07 

NEW RESIDENCE
A large family home over three levels, stepping down a cliff top site overlooking Freshwater Beach to the north. The home was designed to take advantage of the stunning location while providing a private sanctuary for the owners and their young family. Timber and sandstone used throughout the design visually anchor the building to the cliff. Moving through the home, the plan opens up to the north with indoor-outdoor living areas and large windows that give a feeling of floating above the ocean. Retractable blinds, an operable louvre roof and sliding screens to the main terrace provide sun control and the ability to create a comfortable environment year round.    

SITE: 560sqm / BUILD: 387sqm / COMPLETED: FEB 17 / BUILDER: Peter Best Constructions / INTERIOR DESIGN: Sarah Jayne Studios / PHOTOS: Simon Whitbread Photography